© 2019 - TURNERSPORT

Winter Warm Up Weekend Sölden 2019, 7-10 november 2019

Na het succes van 2016, 2017 en 2018 organiseert Tuday Sports in samenwerking met Turner Sports wederom het WWUW in het weekend van 7, 8, 9 en 10 november 2019 voor alle relaties van Tuday Sports en Turner Dutch Ski Technology rijders.

Wat?
In een ongedwongen sfeer 3 of 4 dagen skiën op de Big 3 gletschers in Solden als een opwarming voor de komende winter. In dit weekend heeft u de mogelijkheid om bestaande en nieuwe modellen van de Turner Dutch Ski Technology ski's te testen. Een gediplomeerde skileraar geeft u eventueel tips en tricks op skitechniek gebied. Een vereiste is dat u wel enige ski ervaring heeft. De minimum leeftijd voor deelname aan dit evenement is 20 jaar.

Let op : niets is verplicht, u bent vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Natuurlijk ervaart u ook de gezellige Tiroolse Apres Ski in een van de vele gezellige hutjes in Solden.

Dit jaar hebben we voor vrijdagavond 8 november een SURPRISE-ACT in de Almrausch geregeld.

Ook zullen we, om het materiaal nog beter te kunnen beoordelen, trachten een reuzenslalom parcours uit te zetten met voor de winnaars mooie prijzen.

Waar?
We verblijven op basis van logies / ontbijt in Pension Sonnenheim, Pension Astoria en Hotel Hainbacher Hof in het centrum van Solden, alle pensions beschikken over een sauna ruimte, free WiFi, en een uitgebreid ontbijt buffet.

Hoe?

We vertrekken op woensdagavond met de auto (carpoolen zoveel mogelijk). Of donderdagochtend als u met het vliegtuig wil. Dit zal je wel zelf moeten regelen, bijvoorbeeld via Transavia, deze maatschappij vliegt in de winter geregeld op donderdagochtend naar Innsbruck en op zondagavond retour naar Amsterdam. Vanaf medio april is het mogelijk om bij Transavia de vlucht te boeken.

Prijs?
De prijs van de WWUW en Turner skitest is € 325,00 pp op basis van eigen vervoer (carpoolen). Kosten voor de eventuele vliegreis zijn op te vragen bij bijvoorbeeld Transavia. Wij zullen ook de bus transfer vanaf Innsbruck naar Sölden en retour regelen, de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.
Inbegrepen zijn: verblijf in één van de pensions, (3 dagen/ nachten), ontbijt, free WiFi, 3 daagse skipas (een 4de dag is evt mogelijk voor een meerprijs), gebruik Turner Dutch Ski Technology ski's en toeristenbelasting.

Interesse/ inschrijven?
We hebben dit jaar 110 slaapplaatsen tot onze beschikking, dus schrijf snel in want vol = vol. Heb je interesse om dit fantastische weekend mee te maken, schrijf je dan in via ons inschrijf formulier op onze website.  Er wordt een aanbetaling gevraagd van € 100,00 pp, te betalen na aanmelding op rekening NL64ABNA0482504374 t.n.v. Tuday Sports, Heemstede ovv uw naam en WWUW 2019.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Informatie?

www.soelden.com

Pension Sonnenheim

Pension Astoria

Hotel Hainbacher Hof

Turner Dutch Ski Technology

Tuday Sports and Leisure

Bel Rick Draijer : +31 6 3901 3070 of mail op info@tudaysports.nl

  • White Facebook Icon