Winter Cooldown Weekend Sölden 2020, 15 - 18 april 2021.

Na het succes van 2016, 2017, 2018 en 2019 organiseert RenTuday in samenwerking met Turner Sports dit jaar door de omstandigheden geen WinterWarmUpWeekend maar een WinterCoolDownWeekend (WCDW) van 15 - 18 april 2021 voor alle relaties van RenTuday en Turner Dutch Ski Technology rijders.  

Natuurlijk zullen we de regelgeving omtrend het Corona virus op de voet volgen.
 

Wat?
In een ongedwongen sfeer 3 of 4 dagen skiën op de Big 3 gletschers in Solden als aflsuiter van het winterseizoen. In dit weekend heeft u de mogelijkheid om bestaande en nieuwe modellen van de Turner Dutch Ski Technology ski's te testen. Een gediplomeerde skileraar geeft u eventueel tips en tricks op skitechniek gebied. Een vereiste is dat u wel enige ski ervaring heeft.

Doordat we nu aan het eind van het winterseizoen gaan zullen er meer liften open zijn, meer pistes en langere skidagen. 

In het weekend is op 16 april het Gletscherspektakel Hannibal. Een waar spektakel waar je bij moet zijn.

De minimum leeftijd voor deelname aan dit evenement is 20 jaar.

Let op : niets is verplicht, u bent vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Natuurlijk ervaart u ook de gezellige Tiroolse Apres Ski in een van de vele gezellige hutjes in Solden.Waar?
We verblijven op basis van logies / ontbijt in een  aantal pensions in het centrum van Solden, alle pensions beschikken over een sauna ruimte, free WiFi, en een uitgebreid ontbijt buffet.

Hoe?

We vertrekken op woensdagavond met de auto (carpoolen zoveel mogelijk). Of woensdagavond als u met het vliegtuig wil, dit is natuurlijk afhankelijk van het vluchtschema van de luchtvaartmaatschappijen. Dit zal je wel zelf moeten regelen, bijvoorbeeld via Transavia, deze maatschappij vliegt in de winter geregeld op donderdagochtend naar Innsbruck en op zondagavond retour naar Amsterdam. Vanaf medio april is het mogelijk om bij Transavia de vlucht te boeken.

Prijs?
De prijs van de WCDW en Turner skitest is € 375,- op basis van een 3 daagse skipas, € 415,- op basis van een 4 daagse skipas. Deze prijzen zijn op basis van eigen vervoer (carpoolen). Kosten voor de eventuele vliegreis zijn op te vragen bij bijvoorbeeld Transavia. Wij zullen ook de bus transfer vanaf Innsbruck naar Sölden en retour regelen, de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening, de kosten voor de transfer zijn € 35,- per persoon.
Inbegrepen zijn: verblijf in één van de pensions, (3 dagen/ nachten), ontbijt, free WiFi, 3 daagse skipas (een 4de dag is evt mogelijk voor een meerprijs), gebruik Turner Dutch Ski Technology ski's en toeristenbelasting.

Resumé prijzen per persoon:
Basis, eigen vervoer 3 daagse skipas € 375,-
Basis, eigen vervoer 4 daagse skipas € 375,- + € 40,- = € 415,-
Basis, vliegen, transfer, 3 daagse skipas € 375,- + 35,- = € 410,-
Basis, vliegen, transfer, 4 daagse skipas € 375,- + 40,- + 35,- = € 450,-

 Interesse/ inschrijven?
We hebben dit jaar 80 slaapplaatsen tot onze beschikking, dus schrijf snel in want vol = vol. Heb je interesse om dit fantastische weekend mee te maken, schrijf je dan in via ons inschrijf formulier op onze website.  

Het voor u bestemde bedrag uiterlijk 28 Februari 2021 overmaken op rekening NL64ABNA0482504374 t.n.v. RenTuday Heemstede. Heeft u reeds € 100,00 aanbetaald dan kunt u dit bedrag in mindering brengen.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Informatie?

www.soelden.com

Turner Dutch Ski Technology

RenTuday

Bel Rick Draijer : +31 6 3901 3070 of mail op info@tudaysports.nl

© 2019 TURNERSPORTS

  • White Facebook Icon