top of page
Solden - Gletscher.jpg

Winter Warmup Weekend Sölden, 17 - 20 november 2022.

Na het succes van 2016, 2017, 2018, 2019 en 2021 organiseert RenTuday in samenwerking met Turner Dutch Ski Technology dit jaar wederom een WinterWarmUpWeekend van 17 - 20 november 2022 voor alle wintersportliefhebbers en / of relaties van RenTuday en Turner!  

Wat?
In een ongedwongen sfeer 3 of 4 dagen skiën op de Big 3 gletschers in Sölden als warmup van het winterseizoen. In dit weekend heeft u de mogelijkheid om bestaande en nieuwe modellen van de Turner Dutch Ski Technology ski's te testen. Een gediplomeerde skileraar geeft u eventueel tips en tricks op skitechniek gebied. Een vereiste is dat u wel enige ski ervaring heeft.

 

We zullen gaan na de officiële opening van het winterseizoen wat betekent dat er zowel in het gewone skigebied als op de gletschers geskiëd kan worden!

De minimum leeftijd voor deelname aan dit evenement is 20 jaar.

Let op : niets is verplicht, u bent vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Natuurlijk ervaart u ook de gezellige Tiroolse Apres Ski in een van de vele gezellige hutjes in Sölden.Waar?
We verblijven op basis van logies / ontbijt in Gästehaus Europa, Apart Garni Enzian, Pension B&B Windau en Haus Lärchenpark in het centrum van Solden. De verblijfplaatsen zijn op loopafstand van de Giggijochbahn of de Gaislachkogelbahn, alle accomodaties beschikken over ontbijt.

Aangezien de verblijfplaatsen dit jaar wat meer verspreid zijn door Sölden, nodigen wij jullie graag in ieder geval één keer uit om met z'n allen samen te komen in de Après ski. Dit is uiteraard geen verplichting!

Hierover later meer.

Kosten?

De kosten voor dit weekend bedragen:

Basisprijs o.b.v. 3 dagen skipas en eigen vervoer: € 419,-

Extra skidag (zondag): € 45,-

Bustransport (Innsbrück-Sölden / Sölden-Innsbrück): +/- € 35,- 

Hoe?

We vertrekken op woensdagavond met de auto (carpoolen zoveel mogelijk). Of donderdagochtend als u met het vliegtuig wil, dit is natuurlijk afhankelijk van het vluchtschema van de luchtvaartmaatschappijen. Dit zal je wel zelf moeten regelen, bijvoorbeeld via Transavia, deze maatschappij vliegt in de winter geregeld op donderdagochtend naar Innsbruck en op zondagavond retour naar Amsterdam. Vanaf medio april is het mogelijk om bij Transavia de vlucht te boeken.

Interesse/ inschrijven?
We hebben dit jaar 130 slaapplaatsen tot onze beschikking, dus schrijf snel in want vol = vol. Heb je interesse om dit fantastische weekend mee te maken, schrijf je dan in via ons inschrijf formulier.  

De aanbetaling van € 150,- graag uiterlijk 25 Mei 2022 overmaken op rekening NL64ABNA0482504374 t.n.v. RenTuday Heemstede. 

De rest betaling dient medio Oktober voldaan te worden, hierover zullen we de deelnemers nog informeren.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Informatie?

www.soelden.com

Turner Dutch Ski Technology

RenTuday

Gästehaus Europa

Haus Lärchenpark

Apart Garni Enzian

Pension B&B Windau

Bel Rick Draijer : +31 6 3901 3070 of mail op info@rentuday.nl

Bekijk hier de foto's van de fotoshoot 2021, het wachtwoord heb je als alles goed is gekregen.

Het WinterWarmUpWeekend 2021 werd mede mogelijk gemaakt met behulp van de volgende sponsoren.

Bezoek onze sponsoren door op het logo te klikken

Prijs?

De prijs van de WWUW en Turner skitest is € 399,- op basis van een 3 daagse skipas, € 444,- op basis van een 4 daagse skipas. Deze prijzen zijn op basis van eigen vervoer (carpoolen). Kosten voor de eventuele vliegreis zijn op te vragen bij bijvoorbeeld Transavia. Wij zullen ook de bus transfer vanaf Innsbruck naar Sölden en retour regelen, de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening, de kosten voor de transfer zijn € 30,- per persoon.
Inbegrepen zijn: verblijf in Gasthof Grauer Bär of Haus Anton, (3 dagen/ nachten), ontbijt, free WiFi, 3 daagse skipas (een 4de dag is evt mogelijk voor een meerprijs), gebruik Turner Dutch Ski Technology ski's en toeristenbelasting.

Resumé prijzen per persoon:
Basis, eigen vervoer 3 daagse skipas € 399,-
Basis, eigen vervoer 4 daagse skipas € 399,- + € 45,- = € 444,-
Basis, vliegen, transfer, 3 daagse skipas € 399,- + € 30,- = € 429,-
Basis, vliegen, transfer, 4 daagse skipas € 399,- + € 30,- + € 45,- = € 474,-

Gruppe 1_Nik m Text small.jpg