TURNER Padel 2022

Turnersports introduceert het ReTurner Padel racket

Het Turnersports ReTurner Padel racket is tot stand gekomen na een periode van onderzoek en testen van verschillende soorten Padel rackets. Dit Padel racket voldoet aan alle eisen van de internationale Padel community. 

Het unieke design is, zoals te doen gebruikelijk ge-ent op een puur hollandse inslag.

Wat is Padel

Verrassend. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders, en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s. Oftewel: Expect the Unexpected!

De snelst groeiende nieuwe sport in Nederland

Padel groeit hard in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is en raken verslaafd. Op dit moment zijn er al ruim 500 padelbanen op 200 verschillende locaties. We verwachten dat er in 2024 op zo'n 400 locaties 1100 padelbanen zijn. Tevens verwachten we dat over tien jaar zo’n 500 tennisverenigingen de keuze hebben gemaakt voor een of twee padelbanen.