Over turner sports

Wie wij zijn!

Turner Sports is opgericht in 2012 en ontstaan vanuit pure passie voor de (ski) sport. Onder de naam Turner Dutch Designed Skis lanceerde wij in 2013 ons eerste product, de shortski met houten kern EEA78. Deze ski bleek succesvol door z’n brede inzetbaarheid. Inmiddels 10 jaar later ontwikkelen en produceren wij onderscheidende producten welke zorgen voor ultiem ski en sportgenot. Turner is een innovatieve producent die vanuit een duidelijke visie een hoogwaardig assortiment biedt voor zowel beginnende als topsporters. Wij bieden een zeer evenwichtige collectie waarbij kwaliteit, prijs, design en sportplezier voor iedereen binnen bereik ligt. Veel tijd en ontwikkeling steken wij in onze producten. In samenspraak met ervaren trainers, leraren en sporttalenten zorgen wij voor uitgebalanceerde sport artikelen.

Rick Draijer, eigenaar

geschiedenis

Timetable

2012

Oprichting Turner Dutch Designed skis met lancering van de  EEA78 shortski, een zeer levendige twintip shortski met woodcore in een uniek houten design.

indoor ski turner sports nederland

Uitbreiding van het assortiment ski’s met piste cruisers, kids, juniors, all mountain en Race. Modificatie van de Endurance Piste cruiser tot echte ‘Indoor ski’, ideaal en uitgebalanceerd voor de Indoor tapijt rolbanen. 

2014

2017

Turner Dutch Ski Technology, een nieuwe naam een uitgebreide collectie met de eerste Track snowboards voor indoor en sneeuw.

Corona pandemie overleeft, uitbreiding activiteiten met bedrukte (sport) kleding, accessoires en lancering Turner Padel in samenwerking met Smart Padel Academy

2020

2022

Samenwerking met ‘Skimachine’ en levering Track 2.0 Indoor ski’s en boards oa aan Berda Claude International School Phuket en Qatar UFC gym.
Beëindiging RenTuday wintersportshop (voorheen Tuday Sports)

Track-3.0-apollo-148 blauw-mockup

Turner Sports and more, restyling en uitbreiding assortiment ski en snowboards, nieuwe website, ‘and more’ gepersonaliseerde (sport) kleding, B2B promo tools en accessoires.

2023